Algemene voorwaarden

U bent van harte welkom op mijn website. Ik verwacht dat er wederzijds respect wordt getoond.

Indien u belt zonder een afspraak, zal er niet worden opgenomen. U kunt een afspraak met mij maken door middel van een sms-bericht, WhatsApp of het contactformulier.

Bij 2 minuten voor het einde van uw sessie zal ik u hiervan op de hoogte stellen. Het einde van de sessie betekent dat ik ook onmiddellijk stop.

Het is gebruikelijk dat de betaling voorafgaand aan de sessie plaatsvindt.

U dient de betaling direct over te maken voordat de sessie begint.

Alle betalingen voor beeldbellen en WhatsApps dienen via een Tikkie te worden voldaan.   

Aansprakelijkheid

Ik aanvaard geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de website of de verstrekte informatie op de website. Bovendien geldt dit ook voor het gebruik van mijn diensten. 

Minimum leeftijd

Ik bied op geen enkele manier mijn diensten aan minderjarigen aan. Klanten dienen 18 jaar of ouder te zijn. In geval van twijfel kan ik vragen om uw legitimatiebewijs. 

Tarieven en betalingen

Om de financiële zekerheid te waarborgen, verzoek ik om de betaling elektronisch te voldoen via een Tikkie. De tarieven zijn niet onderhandelbaar en restitutie is niet mogelijk.

Discretie en vertrouwelijkheid

Discretie is voor mij even belangrijk als voor u. Alle gegevens die u met mij deelt, worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend gebruikt voor verificatiedoeleinden.

Ik garandeer volledige geheimhouding met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. Het is absoluut niet acceptabel dat er tijdens het videobellen screenshots worden gemaakt. Ik verzoek u vriendelijk om geen verdere informatie, zoals foto's of filmpjes, aan derden te verstrekken.

Cliënten weigeren

Bij twijfel of onzekerheid is het te allen tijde vereist dat de cliënt zich legitimeert.

Ik ben niet verplicht om seksuele handelingen uit te voeren waar ik niet mee akkoord ga. Alle diensten die vermeld worden op mijn website zijn volledig mijn eigen keuze.

Foto's/video materialen

Het is niet mogelijk om foto's en video materialen te verkopen, zowel tijdens afwezigheid als tijdens een WhatsApp - sessie.

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Kvk - 72784547

Btw - NL001392794B43